Assortiment

Tuincentrum Groenen Impressie 5

BUITEN

Genieten van uw tuin, buiten uw vrienden ontvangen in uw eigen sfeer. Bij Tuincentrum Groenen kunt u inspiratie opdoen over beplanting en tuininrichting en krijgt u handige tips over tuinonderhoud.

Tuincentrum Groenen Impressie 3

VIJVER

Een vijver voegt net iets ‘levendigs’ toe aan de groene pracht. Een vijver is onlosmakelijk verbonden met de tuin waarin de vijver ligt. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten.

Tuincentrum Groenen Impressie 4

BINNEN

De gezellige hoekjes en decoraties in ons tuincentrum zorgen ervoor dat u bij ons volop kunt genieten en altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ideeën en de mooiste trends.

TUINPLANTEN

U vindt altijd wel een tuinplant die in uw tuin kan groeien én precies uw smaak is. Wij hebben een enorme variëteit aan tuinplanten in huis. Dus kom gerust eens langs.

Tuincentrum Groenen Impressie 22

WOONSTIJLEN

De sfeer in een woonkamer wordt niet alleen bepaald door de meubels. Een mooi windlicht, vaas of ander siervoorwerp kan het interieur een eigen identiteit geven.

Tuincentrum Groenen Kamerplanten

KAMERPLANTEN

Fleur je huiskamer op, begin met groen! Kamerplanten brengen niet alleen sfeer in huis, ze dragen ook bij aan een goed binnenklimaat. Binnenplanten zijn in elk interieur onmisbaar.

CADEAUBONNEN

Onze eigen cadeaubon is een verassend en persoonlijk cadeau-idee, waar u beslist succes mee zult hebben. Daarmee doet u iemand zeer zeker een groot plezier!

POTTERIE

Wij hebben potterie voor zowel binnen als buiten. Onze potten geven uw tuin of terras net dat beetje meer en bewijzen dat tijdloos design en functionaliteit perfect kunnen samen gaan. 

WIJ ACCEPTEREN OOK:

PIN, VVV Cadeaukaart, VVV Irischeques, Bladelbonnen en onze eigen cadeaubonnen. Een cadeaubon is een ideaal cadeau voor elk moment! Daar maakt u iedereen blij mee!