Binnen

Hier vindt u een aantal tips die zich binnenshuis afspelen. De gezellige hoekjes en decoraties in ons tuincentrum zorgen ervoor dat u bij ons volop kunt genieten en altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ideeën en de mooiste trends.

Kom sfeer proeven in ons tuincentrum

Om het extra gezellig in huis te maken hebben we een groot aanbod in woonaccessoires, cadeauartikelen, kaarsen, etc. Daarnaast hebben we een ruime sortering kunstbloemen en -planten, prachtige potten, die goed tot z’n recht komen en veel glaswerk in diverse kleuren en maten, die erg mooi te combineren zijn met diverse bloemen en planten.

Kamerplanten

Kamerplanten brengen sfeer in huis en zijn in elk interieur onmisbaar: klassiek of modern, privé of op kantoor, in de woonkamer of de badkamer. Klassieke planten zoals Spathiphyllum, Begonia zorgen voor een landelijke sfeer, terwijl hoge cactussen en Peperomia perfect in een moderne omgeving passen.

Woonaccessoires en kaarsen

De sfeer in een woonkamer wordt niet alleen bepaald door de meubels. Een mooi windlicht, vaas of ander siervoorwerp kan het interieur een eigen identiteit geven. Kaarsen zijn in geen interieur meer weg te denken, want het zijn ultieme sfeermakers. Als je ’s avonds thuiskomt en je steekt wat kaarsen aan, is het meteen gezellig! Let wel op! Veiligheid staat voorop!

Trends in woonaccessoires

Kleur speelt bij woonaccessoires een grote rol en vooral een herhaling van tinten kan voor de finishing touch zorgen. Laat je bij Tuincentrum Groenen inspireren en geniet van alle woonaccessoires die je daar kunt vinden. Dat kan variëren van een vrolijk kussen op de bank tot een sfeervol windlicht.

Sfeervol licht

Kleurige stoffen lampions, decoratieve lantaarns en de mooiste kandelaars kun je bij Tuincentrum Groenen vinden. Een vensterbank met twee dezelfde windlichten, kandelaars of vazen geeft je interieur meteen een eigentijds tintje. Natuurlijk kun je ook een mooie vaas als middelpunt gebruiken. Leg daarin een glanzende heksenbol of gebruik de vaas voor een prachtig boeket van het seizoen. Ook op de eetkamertafel kun je woonaccessoires permanent een belangrijke plek geven.