Over Ons

Ons tuincentrum bestaat al meer dan 30 jaar. Bij ons vindt u 10.000 vierkante meter tuinplezier waarvan 3.000 vierkante meter overdekt is. Ons tuincentrum heeft een heel persoonlijke uitstraling en is een tuincentrum met een creatief karakter. Bij ons versterken specialistische kennis en praktijkervaring elkaar. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden u een breed assortiment groen voor buiten en binnen. Onze winkel kenmerkt zich door een warme en uitnodigende sfeer. Tegelijkertijd is ons tuincentrum professioneel en dynamisch. Onze nieuwe collecties zullen u ongetwijfeld iedere keer weer verrassen.Vijverspecialist
Wij zijn onder ander gespecialiseerd in filtertechniek, waterbehandeling, allerlei soorten vijvervissen, de aanleg van alle soorten vijvers.

Vijverbioloog
Waarom is de ene vijver kristalhelder, terwijl de andere in een groene water verandert waarin bijna geen planten willen groeien? Bacteri├źn en mineralen spelen een belangrijke rol in het biologisch evenwicht, hoewel deze elementen niet met het oog zichtbaar zijn in de vijver. Wij weten hier het antwoord op en kunnen uw vijver zo inrichten en behandelen dat hij helder wordt en blijft. Wij bekijken samen met u de biologische processen van uw vijver.

'H├ęt tuincentrum van De K├ęmpen!'
Ons motto is dan ook 'Tuincentrum Groenen voor alle seizoenen!'

De koffie staat klaar