Over Ons

Sfeer, Groenkennis & Gezelligheid In Bladel

In Bladel staat even buiten het dorp Tuincentrum Groenen. Een écht Brabants familiebedrijf: twee generaties Groenen zijn hier actief op de vloer, en op internet. Het tuincentrum is met 2.500 m² winkeloppervlak zeer gemoedelijk, en heeft duidelijke specialismes. Onlangs kreeg de winkel een flinke make-over. Het was hoog tijd, vond de familie.

Vader Theo is vijverbioloog en kweker, moeder Lenie is bloemist, dochter Susan een hardcore tuincentrumondernemer en haar man Joris met veel ervaring op de buiten afdeling. 

Klanten komen voor de prettige sfeer, voor gedegen advies, voor de planten-sfeer en woondecoraties met een goede kwaliteit, dat trekt ook jongeren aan.

Vijverliefhebbers komen voor de brede kennis van vader Theo, die als bioloog alles afweet van het waterleven. ‘Daar rijden mensen zo dertig kilometer voor om’, zegt Susan, ‘ook uit België. Ik geloof dat iedereen in de regio dat inmiddels wel weet.’ 

Tuincentrum Groenen Impressie 5

Begin dit jaar werd begonnen met de grote verbouwing, dit voorjaar was de feestelijke heropening. Er kwam een nieuwe indeling, de hoofdroute wordt nu onderbroken door vlonders met kleurrijke presentaties, ook buiten werd er flink uitgepakt er kwamen frisse banners kleurig en meters breed,gespannen op aluminium buizen die springen daar in het oog, ook nieuwe bedrijfskleding en een heuse koffiehoek, met zicht op de kamerplanten en het volk dat langsloopt. Ja, alles uitgevoerd in eigen beheer.

Chat openen
Hallo 👋, Kunnen we je ergens mee helpen?