Potterie

Het zijn vaak details die de sfeer van een tuin of terras bepalen. Ons assortiment bloempotten, en -bakken werd met zorg uitgekozen en met smaak samengesteld.

Assortiment

Wij hebben aardewerk, kunststof, riet, glas en hout voor zowel binnen als buiten. Onze potten geven uw tuin of terras net dat beetje meer en bewijzen dat tijdloos design en functionaliteit perfect kunnen samen gaan. Tuincentrum Groenen biedt u een breed assortiment potterie voor binnen en buiten.

Keramische binnen- en buitenpotten

Keramische binnen- en buitenpotten hebben wij in heel veel kleuren, maten, en verschillende vormen. Sommige staan zelfs opgemaakt om ideeën op te doen!

Kunststof potten voor buiten

Daarnaast hebben wij kunststof potten voor buiten, ronde, vierkante, hoge, of schaal modellen, hangend voor aan het balkon of voor aan de regenpijp. 

Riet

Ook hebben wij een diep assortiment riet, van groot tot klein en in diverse soorten kleuren voor binnen en buiten. De rieten manden zijn van binnen met plastic bekleed, waardoor de aarde er niet uit kan lopen.

Glas

Glas is verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

'Artstone'

Artstone is een serie lichtgewicht, kunststof potterie met een drainagesysteem. Het drainagesysteem zorgt ervoor dat de plant nooit te veel, of te weinig water krijgt. De plantenbakken van Artstone zijn vorstbestendig, milieuvriendelijk, recyclebaar en zijn geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik.